Taideterapeuttiset menetelmät soveltuvat erinomaisesti työhyvinvoinnin tukemiseen. Työntekijöiden jaksamista ja luovuutta voidaan vahvistaa luovien menetelmien avulla. Ne mahdollistavat esimerkiksi patoutuneiden tilanteiden tutkimisen arkikielestä poikkeavalla tavalla ja näin asioihin voidaan saada uusia näkökulmia. Lähestymistapa on resurssi- ja ratkaisukeskeinen.

 

YKSILÖTAPAAMISET

Terapeutti etsii yhdessä asiakkaan kanssa, millainen luova työskentely hänelle parhaiten sopii. Se voi olla maalaamista, kirjoittamista, installaatioiden rakentamista tai symbolisilla hahmoilla työskentelyä. Mitään taiteellista osaamista ei tarvita!

Alkutapaaminen on ilmainen. Siinä kartoitetaan asiakkaan toiveet ja terapeutti esittelee taideterapeuttista työskentelytapaa. Asikas voi tapaamisen jälkeen päättää, haluaako hän jatkaa työskentelyä luovien menetelmien avulla.

Yritysten yksilöpaketti sisältää alkutapaamisen jälkeen

5 tapaamiskertaa: 515 € + alv. 24%

Yksi tapaaminen kestää 1 tunti 15 minuuttia.

Lisäksi asiakas saa halutessaan harjoituksia, joita hän voi tehdä itsenäisesti tapaamisten välillä. 

Tapaamiset voidaan järjestää myös etäyhteyksillä. Taideterapeuttinen työskentely ei vaadi kalliita taidetarvikkeita.

RYHMÄT

Työyhteisölle voidaan räätälöidä myös pienryhmätapaaminen, jossa jokainen työskentelee itsenäisesti ohjeistuksen mukaisesti. Omaa työskentelyä jaetaan ryhmässä vain sen verran kuin kukin osallistuja itse haluaa. Ryhmän jälkeen osallistuja voi siirtyä yksilöasiakkaaksi, mikäli hän tuntee taideterapeuttisen työskentelyn sopivan itselleen.

Ryhmätapaaminen (4–8 osallistujaa): 350 € + alv. 24 %

Ryhmätapaaminen kestää 2 tuntia 30 minuuttia.

Myös ryhmätapaaminen on mahdollista järjestää etäyhteyksillä.